Intuïtief communiceren 

 Wat is dat nu precies, intuïtief communiceren?

Bij intuïtief communiceren gebruik je je intuïtie om je af te stemmen op een persoon of dier, je gebruikt de universele taal: telepathie. 

Je stemt je af hetzelfde "kanaal" van de persoon of dier en je vraagt of je informatie mag ontvangen. Deze informatie kan van alles zijn:  beelden, geuren, kleuren, emoties en gevoelens komen voorbij.  Hoe je de informatie ontvangt en verwerkt is persoonlijk en afhankelijk van de zender en ontvanger en dus echt uniek.

Honden communiceren zo met elkaar. Misschien ken je het wel dat je denkt aan een hondenwandeling zonder dat je beweging maakt en je hond staat al kwispelend naast je, dit is ook telepathie. Je hebt een beeld (gedachte) uitgezonden naar je hond. Onbewust zend je zelf al heel veel informatie uit. Maar soms is het fijn als een andere persoon meekijkt in de belevingswereld van je hond.

 

 

 

 

 

Probleem opgelost?

Dan zeg jij toch gewoon tegen de hond wat hij/zij moet doen!

Helaas, werkt hondencommunicatie zo niet. Een gesprek is bedoeld als verheldering en inzichten in de belevingswereld van de hond.  Welke emoties voelt de hond? Waar heeft hij of zij last van? Zijn er situaties uit het verleden die verhelderd mogen worden? Waar wordt je hond blij van? Waar helemaal niet?

Voorbeeld, stel je zegt tegen een mens die bang is voor spinnen "Je hoeft niet bang te zijn van die spin, die doet niks" maar die persoon voelt het op dat moment heel anders. Je geeft geruststelling, en laat zien dat de persoon niet bang hoeft te zijn. 

En dit kan je ook doen in een gesprek, geruststelling geven. En je hond kan zichzelf uiten, hij/zij wordt gehoord. De emoties komen vrij, wat vaak een hele opluchting is voor je hond.

Jij als verzorger, krijgt inzichten in je hond. Je krijgt meer begrip voor je hond, en misschien laat je dier wel zien wat hij/zij wel en niet leuk vind zodat je hierop  kan inspelen. Je krijgt met een gesprek ook inzichten wat je kan doen om je hond te ondersteunen.

 

 

 

 

Communiceren met honden kunnen we allemaal, en dat doen we onbewust ook. Je voelt je hond vaak haarfijn aan. 

Maar soms heb je als verzorger een blinde vlek, en is het heel fijn als iemand anders contact maakt met je hond om inzichten te krijgen in wat er in je hond omgaat. 

Deze informatie komt van het hond zelf. Door af te stemmen op je hond, krijg ik beelden, geuren en kleuren te zien, en voel ik emoties. Deze informatie vertaal ik weer op mijn manier naar de verzorger . 

Je hond voelt zich gehoord en begrepen, en de jij begrijpt je hond nu nog veel beter. 

Wanneer een dierengesprek? 

 

Soms is het fijn om zonder tussenkomst van de verzorger een afstemming te maken met je hond. Om zo een pure verbinding aan te gaan zonder tussenkomst van de eigenaar. Dit is fijn om zo beelden, en informatie te krijgen vanuit je hond zelf.

 

Maar het is ook mogelijk als je gewoon wil weten wat er in je hond omgaat.

 Tijdens een gesprek met je hond, stem ik mij af op de hond via een foto en vraag ik of ik informatie mag ontvangen. Ik doe dit vanuit respect voor de het welzijn van de hond, elke hond is uniek en heeft zo zijn eigen wensen en gedragingen.

 

Blokkades

 

Tijdens een gesprek kan het zijn dat ik  energetische blokkades tegenkom, deze onderzoek ik met de methodes NEI. Hiermee kan ik blokkades integreren, zodat de levensenergie weer meer kan stromen. Zijn er andere behandelingen of therapievormen nodig dan verwijs ik daar naar toe door. 

Een intuïtief gesprek met je hond is bedoelt voor inzichten en ondersteuning in het emotionele welzijn van je hond. Je hond kan zichzelf laten horen. Het is nooit een vervanging van een medische specialisatie. En de keuzes die hier vanuit voortvloeien zijn aan de verzorger zelf.

 

Hoe vraag ik een gesprek aan?

 

In de webshop kan je en gesprek aanvragen. In de bevestigingsmail staat een link naar een vragenlijst. In deze vragenlijst staan een aantal praktische vragen en de mogelijkheid om je foto van je hond mee te sturen.

Op de foto moet je hond alleen op staan, zodat ik zo zuiver mogelijk kan afstemmen op je hond.

 

Wil je het gesprek nog bespreken dit is mogelijk, ik vraag hier € 15,- voor (max 30 min)

Intuïtief communiceren  met je hond is een consult op afstand via de foto. Je hoeft hierbij dus niet aanwezig te zijn.

 

 

 

Het is fijn als je meer inzichten en antwoorden ontvangt van je dier. 

In een intuitief gesprek met je dier ontvang je inzichten en boodschappen van het dier zelf.

Heb je zelf vragen aan je dier? Dat kan, deze kan in de vragenlijst toevoegen in de mail die ontvangt. (check je spambox)

 

Na het gesprek ontvang je een verslag in de mail.