Intuïtieve Dierencommunicatie

Het is blijft heel bijzonder om een boodschap te ontvangen van je dier, via intuïtieve communicatie. Wat wil je dier vertellen, en wat is de boodschap aan jou?

 

Intuïtief communiceren

 Wat is dat nu precies, intuïtief communiceren?

Bij intuïtief communiceren gebruik je je intuïtie om je af te stemmen op een persoon of dier.

Je stemt je af hetzelfde "kanaal" van de persoon of dier en je vraagt of je informatie mag ontvangen. Deze informatie kan van alles zijn:  beelden, geuren, kleuren, emoties en gevoelens komen voorbij.  Hoe je de informatie ontvangt en verwerkt is persoonlijk en afhankelijk van hoe de zender zend en van de ontvanger ontvangt.

Misschien ken je het wel dat je denkt aan een hondenwandeling zonder dat je beweging maakt en je hond staat al kwispelend naast je, er is onbewust communicatie geweest samen. Je hebt een beeld (gedachte) uitgezonden naar je hond. Het is leuk om dit zelf te oefenen, samen met je huisdier. Zo versterk je de communicatie samen nog meer.

 

 

 

 

 

Probleem opgelost?

Dan zeg jij toch gewoon tegen de dier wat hij/zij moet doen!

Helaas, werkt dierencommunicatie zo niet. Een gesprek is bedoeld als verheldering en inzichten in de belevingswereld van het dier.  Welke emoties voelt dhet dier? Waar heeft hij of zij last van? Zijn er situaties uit het verleden die verhelderd mogen worden? Waar wordt je dier blij van? Waar helemaal niet?

Voorbeeld, stel je zegt tegen een mens die bang is voor spinnen "Je hoeft niet bang te zijn van die spin, die doet niks" maar die persoon voelt het op dat moment heel anders. Je geeft geruststelling, en laat zien dat de persoon niet bang hoeft te zijn. 

En dit kan je ook doen in een gesprek, geruststelling geven. En je dier kan zichzelf uiten, hij/zij wordt gehoord. De emoties komen vrij, wat vaak een hele opluchting is voor je dier.

Jij als verzorger, krijgt inzichten in je dier. Je krijgt meer begrip voor je dier, en misschien laat je dier wel zien wat hij/zij wel en niet leuk vind zodat je hierop  kan inspelen. Je krijgt met een gesprek ook inzichten wat je kan doen om je dier te ondersteunen in het dagelijkse leven.

 

 

 

 

Communiceren met honden kunnen we allemaal, en dat doen we onbewust ook. Je voelt je hond vaak haarfijn aan. 

Maar soms heb je als verzorger een blinde vlek, en is het heel fijn als iemand anders contact maakt met je hond om inzichten te krijgen in wat er in je hond omgaat. 

Deze informatie komt van het hond/dier zelf. Door af te stemmen op je hond, krijg ik beelden, geuren en kleuren te zien, en voel ik emoties. Deze informatie vertaal ik weer op mijn manier naar de verzorger . 

Je hond voelt zich gehoord en begrepen, en de jij begrijpt je hond nu nog veel beter. 

Wanneer een dierengesprek? 

 

Soms is het fijn om zonder tussenkomst van de verzorger een afstemming te maken met je dier. Om zo een pure verbinding aan te gaan zonder tussenkomst van de eigenaar. Dit is fijn om zo beelden, en informatie te krijgen vanuit je hond zelf.

 

Maar het is ook mogelijk als je gewoon wil weten wat er in je dier omgaat.

 Tijdens een gesprek met je dier, stem ik mij af op het dier via een foto en vraag ik of ik informatie mag ontvangen. Ik doe dit vanuit respect voor de het welzijn van het dier, elk dier is uniek en heeft zo zijn eigen wensen en gedragingen.

 

 

Een intuïtief gesprek met je dier is bedoelt voor inzichten en ondersteuning in het emotionele welzijn van je dier. Je dier kan zichzelf laten horen.

 Een gesprek is nooit een vervanging van een medische specialisatie.  Ik kan je doorverwijzen naar een medische specialisatie of andere therapie vorm. Maar de keuzes die je hierin maakt als verzorger, is de verantwoordelijkheid van de verzorger zelf.

 

Hoe vraag ik een gesprek aan?

 

Via de button onderaan de pagina kan je en gesprek aanvragen. In de bevestigingsmail staat een link naar een vragenlijst. In deze vragenlijst staan een aantal praktische vragen en de mogelijkheid om je foto van je dier mee te sturen.

Op de foto moet je dier alleen op staan, zodat ik zo zuiver mogelijk kan afstemmen op je hond.

 

 

Intuïtief communiceren  met je hond is een consult op afstand via de foto. Je hoeft hierbij dus niet aanwezig te zijn.

Andere huisdieren of vee dieren zijn ook van harte welkom♡

 

de vergoeding die ik vraag voor intuïtief gesprek met een verslag is €70,-

 

 

 

Veelgestelde vragen

Waarom een gesprek op afstand via een foto?

Tijdens een gesprek op afstand via een foto, stem ik mij af op de energie van de hond, dit om een zo zuiver mogelijk contact te krijgen met de hond.

Verslag

Ik schrijf het verslag met de hand, ik ervaar dat ik dan de energie goed door kan geven, en geleid word door de energie. Ik schrijf vanuit het gevoel die ik op dat moment ervaar, schrijffouten of incorrecte woorden kunnen hierdoor naar voren komen. De taal van het hart kent geen goed of fout.

Kan ik het verslag nog nabespreken?

Dat is mogelijk, in overleg plannen we samen een belmoment in van max. 30 minuten, ik vraag hier een vergoeding voor van €20,-

 

 

 

 

Disclaimer

-Intuitieve dierencommunicatie is nooit een vervanging van een medische specialisatie.

- Ik geef informatie door van het dier, hoe hij/zij zich voelt op dat moment vanuit de belevingswereld van het dier.

- Zijn er bepaalde spanningen of blokkades aanwezig bij het dier, dan verwoord ik deze aan de verzorger. Wat de verzorger doet met deze informatie is aan de verzorger zelf

- Ik ben geen arts en stel geen diagnoses, ik verwijs indien nodig door naar een andere specialisatie, de verantwoording hierover is aan de verzorger zelf.

- De verzorger is ten alle tijden zelf verantwoordelijk met de verkregen informatie en wat er mee gedaan word.