Ik geef mij over

Honden voelen energie haarfijn aan en resoneren hierop mee. Ben je onrustig dan merk je dat je hond ook meer gespannen is.  Soms komt er naar voren dat een hond 'last' heeft van de emoties van de verzorger. 

Een vraag vanuit een verzorger was dat de hond veel deed overgeven, en hij geen idee hadden wat er aan de hand kon zijn en dat ze zelf de dierenarts hiervoor hadden ingeschakeld.

Met een intuïtief  dierengesprek liet de hond weten last te hebben van emoties die hij had gevoeld bij de verzorger. In de  corona tijd had de verzorger veel onrust en onmacht gevoeld over de werkzaamheden in het bedrijf waar de hond vaak mee naar toe mocht. Nu was er in een soortgelijke trigger geweest dat maakte dat de hond weer de spanning voelde, en deze emoties waren nog niet goed verwerkt en bleven achter in het onderbewustzijn van de hond. Deze onverwerkte emoties uitte zich uiteindelijk in fysieke klachten zoals overgeven.

De bezorgdheid liet de maag doen verkrampen, en de hond gaf zich over. Door deze inzichten te delen met de verzorger, en de emoties alsnog te verwerken voor de hond met de methode NEI, zorgde dit ervoor dat de hond nu niet meer last had van deze spanning.  

Het overgeven was voorbij!

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.